Valentindagen – alle hjerters dag

14. februar er den store kjærlighetsdagen!

Valentinsdagen kan ha røtter i romersk feiring av gudinnen Juno, som representerte kvinner og ekteskap, og starten på Lupercaliafestivalen, en fruktbarhetsfest som begynte 15. februar. Den kristne feiringen av Valentinsdagen var opprinnelig en liturgisk feiring til minne om en eller flere tidlige kristne helgener med navnet Valentin eller Valentinus.

I England utviklet dagen seg fra 1700-tallet til en anledning for å uttrykke kjærlighet gjennom gaver som blomster og konfekt samt valentinskort. På 1800-tallet overtok masseproduserte kort stadig mer for håndskrevne. Blant symboler som er mye brukt denne dagen er duer, hjerteformen og den bevingede kjærlighetsguden Eros.

I USA har kommersialiseringen av dagen kommet svært langt. De mest populære valentinsgavene her er søtsaker, blomster, middager på utesteder, smykker og klær. Alt dette har vi i Norge adoptert, og valentinsgaver begynner å bli veldig vanlig også her i det kalde nord.

CarePacks har den perfekte valentinsgaven, nemlig Life, Energy & Care.

En Carepack for en Carepack – en gave med dobbel glede

En gave kan glede både den som gir, den som får og den som trenger det mest. Vi lanserer derfor En CarePack for En Carepack. Her kan du kjøpe en gave med dobbel omtanke.

Pakken inneholder sunnere snacks

  • Ichoc sjokolade fra Vivani
  • CarePacks nøttemiks med yoghurtdrasjerte blåbær
  • Kjeks no.1
  • Cocoa Raw
  • 10 energimatpakker til sultrammede barn

En CarePack for en Carepack betyr, når du velger å gi en venn eller familie en CarePack i gave, sender vi 10 energimatpakker til sultrammede barn, i samarbeid med Unicef.

Vi kaller det Life, Energy & Care – Sammen med gode sjokolader og annen snacks vil man finne et kort, som symboliserer at gaven også bidrar til 10 energimatpakker til underernærte barn. Matpakkene produseres på lisens i Afrika, og er spesielt laget for at barna skal gå raskt opp i vekt. Unicef gjør et viktig arbeid for de som trenger det aller mest! Og du kan være med å hjelpe, samtidig som du gleder noen du er glad i med sunnere godteri. Bli med og spre omsorg! Til venner, familie eller din Valentin!

 

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

Eplegull_dessert

Eplegull dessert – Matglede

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost