For meg er en god og mettende frokost synonymt med en god start på dagen. Ettersom jeg stort sett legger opp dagen slik at jeg har den mest intensive treninga på formiddagen er det viktig for meg å innta en frokost som gir energi og som bidrar til at jeg klarer å holde fokuset oppe gjennom hele økta.

Jeg bygger derfor opp måltidene mine etter tallerkenmodellen, hvor hovedfokuset ligger i det jeg kaller de tre B-ene. «Byggeklosser» - proteinkilde som bidrar til å gjenoppbygge både muskler, celler og vev som brytes ned ila. en dag med fysisk aktivitet. «Bensin» - karbohydrater som i all hovedsak er hovedårsaken til at jeg klarer å holde energien oppe og holde fokus. «Beskyttelse» - frukt, bær, grønnsaker, kilden til viktige vitaminer og mineraler jeg er avhengig av for å fungere optimalt.

I tillegg liker jeg å legge til en liten kilde til fett, slik at jeg holder meg mett lengre. Gjennom denne sammensetningen av måltidet tilfredsstiller jeg både kropp og sinn, og det er dermed lettere å prestere.