Tre av fire mister energien i løpet av arbeidsdagen

CarePacks hjelper deg over kneika

Klokka nærmer seg to. Ventilasjonsanlegget suser svakt. Et sukk går gjennom kontorlandskapet. Lyden av fallende blodsukker og nervebaner som allerede er fylt til randen med koffein. Av tunge hoder som møter veggen.

 

Om dette høres litt for velkjent ut, er du ikke alene.

 

I en undersøkelse utført av Epinion kommer det frem at hele tre fjerdedeler av norske kontorarbeidere sliter med lavt energinivå i løpet av arbeidsdagen. For 28 prosent er energifall et daglig problem, mens 35 prosent oppga at det inntreffer to til fire ganger i uka.

 

En travel hverdag får mye av skylda. Noen rekker ikke spise en sunn frokost. Andre har søvnmangel. Samtidig bidrar også hektisk arbeidsmiljø, stress og dårlig inneklima til kneika, med lavere konsentrasjon og produktivitet som resultat.

 

Løsningen blir gjerne selvmedisinering med sjokolade og mellommåltider – og enda mer tapt arbeidstid. Over halvparten forlater nemlig kontoret to til fire ganger i uken for å hamstre påfyllet som skal få dem gjennom siste del av dagen. Og da gjerne ikke påfyll av det sunne slaget.

Over kneika med CarePacks

Et bedre alternativ er å oppbevare blodsukkerfrelsen i umiddelbar nærhet av arbeidet. CarePacks er en tjeneste som jevnlig leverer kasser med sunne snacks til bedrifter, noe som gjør det enkelt å skape og opprettholde gode rutiner.

 

I disse dager introduserer CarePacks Plukk & Miks-pakken, en snack-kasse spesielt designet for å holde energien oppe gjennom hele arbeidsdagen. En sunn smågodt-disk i miniatyr som kan plasseres i møterom og kontorlandskap for å by på et utvalg av müslikuler, proteinbarer, rischips, sunne kjeks og usaltede nøtter.

 

Sammensetningen av snacks er ikke tilfeldig.

Andre typer snacks, og til og med en del frukt, kan gi blodsukkeret en brå oppsving før det daler kjapt. Snacksen i Plukk & Miks-kassen er valgt ut for å gi en kombinasjon av sunt fett, protein og fiber som gjør at stigningen er stabil og at energien holder lenger.

 

Lang holdbarhet er også en fordel med kassene – her er hverken brune bananer eller rynkete epleskall. Og når varer på lageret til CarePacks nærmer seg sluttdatoen, doneres de til Fattighuset for å glede andre.

 

Samtidig bidrar kassene til et mer inkluderende arbeidsliv. Pakkingen foregår hos Adaptor AS, som er eid av Norges Blindeforbund og sysselsetter personer som ellers har vansker på jobbmarkedet.

 

Jevnt blodsukker

I bedrifter uten snackløsning oppgir nå 74% at de sannsynligvis ville benyttet seg av et slikt tilbud. Og i bedriftene som allerede bruker CarePacks, har kassene blitt et viktig verktøy for å motarbeide kneika og øke trivselen på arbeidsplassen.

 

– Det fungerer kjempefint i en travel hverdag, og det er hyggelig å kunne by på sunnere snack i arbeidsmøter og lignende, sier Magnus Nilsson, sjef i markedsførings- og kommunikasjonsbyrået Coupler.

 

Også Mette Schi Saastad, kontorleder og eiendomsforvalter i Aspelin Ramm Eiendom AS, har gode erfaringer med å ha CarePacks tilgjengelig på kontoret.

 

– Vi liker å kunne tilby våre medarbeidere et sunnere alternativ til mellommåltider som holder produktiviteten oppe.


Vil du redde dagen med CarePacks?

Ta kontakt for en uforpliktende smak.

[button link=»https://andreg30.sg-host.com/produkt/plukk-miks/»]Prøv sunnere snacks på jobben du også[/button]

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!