Sunn godis til barna – Hvor vanskelig kan det være?

At barn liker søtsaker og godterier er et velkjent faktum. De aller fleste av oss vil jo at barna også skal få lov til å kose seg med snop i ny og ne, men hvor mye er egentlig greit å gi dem?

Søtsuget er medfødt – Det er mye mer fornuftig å lære barna måtehold enn totalavhold

Helt fra vår spede begynnelse er vi programmert til å like søtsmak. Morsmelk er søt på smaken, og for våre forfedre, var det slik at bær og frukt som smakte søtt som regel ikke var giftige, og dermed ufarlige å spise. Ved å holde seg til søte smaker visste man at man spiste trygt.

Morsmelk er søtt, noe som gjør at vi ikke trenger å lære oss å like søtsmak. Alle andre smaker derimot, må man lære seg å like og å gjenkjenne.

Venner seg til søtsmaken

Barn tar med seg vaner fra barndommen inn i voksenlivet. Drikker barnet mye brus kan man få en preferanse for det søte, og velger søtere mat seinere i livet. Barns sug etter sjokolade og godteri kan man gjøre noe med!

 

Terningkast 5 fra Nettavisen.no

Her kan du se hele testen

Handler om vaner

Lørdagsgodt til samfunnets aller viktigste, barna våre, er en innarbeidet del av kulturen vår, som handler mye om vaner og tradisjoner.. Det er vårt ansvar å gi barna en god start i livet ved å lære dem å ta gode valg. La også dine barn velge MiniPack by CarePacks!

MiniPack by CarePacks er en boks med sunnere snop og mellommåltid til smårollingene.

MadeGood mini müsli

Produktene er nøye utvalgt, med fokus på barnevennlige produkter med lite/ingen tilsatt sukker. Flere av produktene går som 1 av 5 om dagen, men smaker som godteri, bedre enn det kan det ikke bli! Mange av produktene passer godt i lunsjboksen.

MadeGood mini müsli er en gjenganger i MiniPack. Müslikulene har i tillegg til å være kjempe gode, tilsatt grønnsaker som brokkoli, spinat, gulerøtter, tomat, rødbetter og shiitake sopp.

Man kan bestille engangspakke kr 299,- eller abonnement kr 239,-  som sendes ut hver 4.uke. Med abonnement er man alltid trygge på å ha sunne alternativer til barna lett tilgjengelig.

 

TERNINGKAST 5

Nettavisen har testet MiniPack, og vi fikk terningkast 5! Det er vi mektig stolt over, men vi mener det ikke er uten grunn!

Nettavisen tester MiniPack-video

 

Ta et sunnere valg for barnet ditt! Bestill MiniPack her

 

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!