Dette snack-programmet får deg opp av sofaen

Lei av å høre om treningsprogram? Få energi av CarePacks’ snackprogram istedenfor!

Er du en av de som hører kostholdsrådet “fem om dagen” og tenker at det er like aktuelt  som pensjonssparing for tenåringer? Du tenker salat kan vente og at et langt liv med brokkoli ikke er verdt det? Visste du at næringsstoffene i frukt og grønt faktisk gir deg mer energi her og nå? Og hva om du kunne fått noe av den samme energien fra en sunnere snack?

Kos deg til mer energi!

Vi har satt sammen et snackprogram med mellommåltider som gir deg mer energi i hverdagen – når det er litt for lenge til middag og tomt i godteskåla på sofaen. Et program du kan gjennomføre og kose deg med samtidig! Og det aller beste? Du kan få det rett hjem i posten fra CarePacks og den første pakken er gratis! Det er ikke «rocket science», men et sunnere alternativ som du har tilgjengelig når du allerede er alt for sulten. 

[button link=»#produkt»]Få en pakke gratis! Bestill sunnere snack i dag![/button]

Sunnere snacks gir deg mer energi

Å velge et sunnere alternativ gir deg mer energi enn godteri. Sunn snack hjelper deg ikke bare over dørstokkmila på vei ut, men også til en litt for sen middag på vei hjem. Forutsetningen er at du spiser noe som inneholder flere næringsstoffer enn vanlig godteri. Den energiske følelsen kommer nemlig ikke bare av sukker og fett, men at kroppen har alle næringsstoffene som cellene dine behøver for å fungere. Det er  grunnen til at du fikk beskjed om å spise opp grønnsakene dine som liten.  Og derfor du bør spise sunne alternativer nå! Du føler deg rett og slett piggere av det.

Ikke gå tom for energi før dagen er over, spis sunn snack!

Spiste sunnere med CarePacks

CarePacks gjorde en undersøkelse blandt sine brukere og ⅔ av de som svarte, fortalte at de hadde endret sine snacksvaner til et sunnere alternativ, etter å ha byttet til et månedlig abonnement på sunne snacks. Årsaken var at de oftere hadde sunnere alternativ lett tilgjengelig. Med et abonnement på snacks fra CarePacks kom mellommåltidet hjem i posten en gang i måneden og var allerede tilgjengelig i huset eller veska, når folk følte seg småsultne og hadde lyst på noe godt.  

Vi vil kose oss!

Et sunt alternativ er slettes ikke bare for de som trener. Undersøkelsen til CarePacks avslørte at de som kjøpte sunne snacks var aller mest opptatt av at de fortjente en belønning! Det var ikke som man kanskje skulle tro, at de var verdensmestere i selvdisiplin som ellers bare spiste salat. Tvert imot: de som spiser sunt vil også kose seg! De bare finner sunne alternativer til bamsemumsen. Det samme gjaldt de som ikke rakk å lage middag, eller var på reisefot. Felles for dem alle var at de klarte å planlegge sine innkjøp – de hadde allerede med seg snack. Kom igang med et sunnere alternativ du også! 

 

5 siste innlegg

Eplegull_dessert

Eplegull dessert – Matglede

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost