Hvorfor CarePacks?

CarePacks er et verdidrevet selskap, bygget på tre av FN´s Bærekraftsmål, som er på en misjon om å gjøre det enklere for folk å velge sunnere og smartere energipåfyll i en hektisk hverdag. Vi ble etablert i 2016 på Vinterbro like utenfor Oslo, hvor vi har tatt posisjon som en foretrukken snackleverandøren innen sunn snacks og har i flere år tilbudt abonnementsløsninger til bedrifter på snackkasser med nøtter og andre sunne godsaker.

Snackkassene har som hensikt i å bidra til å fylle på medarbeidernes tomme energilagre for å unngå den såkalte «klokka to-knekken» når sulten igjen begynner å melde sin ankomst noen timer etter lunsj. I tillegg er det nøye utvalgte produkter som både er god på smak og har veldig høy kvalitet.

I en undersøkelse utført av Epinion kommer det frem at hele tre fjerdedeler av norske kontorarbeidere sliter med lavt energinivå i løpet av arbeidsdagen. For 28 prosent er energifall et daglig problem, mens 35 prosent oppga at det inntreffer to til fire ganger i uka.

— Tilbudet av både mat og snacks på arbeidsplassen og på farten mellom møter har lenge vært preget av usunne produkter. Dette ønsket vi å gjøre noe med ved å tilby sunnere og smartere snacks. Å spise små, hyppige måltider gjennom dagen gir ikke bare en reell helseeffekt, kroppen holder også et jevnt energinivå, sier Kappfjell.

Snackshaker by CarePacks

Markedets tryggeste og “ready to serve” energistasjoner som vil hjelpe deg å holde energi nivå på de ansatte oppe! Trygg, enkelt, effektivt, sunt og godt! Easy to share with care.

LES MER OM SNACKSHAKER...

Plukk og miks

Perfekt for kontorfellesskap.

Singelpacks

Perfekt for ansatte på farten. Pakningene har ziplås for enkel åpning og lukking. Det gjør dem også lette å ta med seg i vesken eller i lommen, og bidrar samtidig til økt holdbarhet og reduksjon av matsvinn.

CarePacks @work bestilles gjennom: