Nyeste i media...

06.01.22 - CarePacks inngår avtale med Kolly

– Dette er en spennende samarbeidspartner og ny aktør i storhusholdningsmarkedet, sier CarePacks-gründer Stig Ola Johansen i en pressemelding.

CarePacks ambisjon er å være tilgjengelig for «folk flest», noe som gjør økt distribusjon og tilgjengelighet viktig for selskapet.

LES MER

- Carepacks ble etablert på Vinterbro utenfor Oslo i 2016, med et mål om å gjøre det enklere for folk å velge både sunnere og smartere energipåfyll i en hektisk hverdag. Selskapet hentet nylig Brynjar Thoresen, med erfaring som prosjektleder innenfor event som ny markedssjef. Han får en sentral rolle i bedriftens ledergruppe.

– Sunnhetsbølgen kommer til å ta av, og vi mener vi har et vindu på to-tre år der det er mulig å ta en markant posisjon i markedet, sier gründer Stig Ola Johansen i Carepacks.

Etter et år med hjemmesitting og lite aktivitet er treningssentrene igjen stappfulle. Samtidig er en bølge av sunnere og grønne matprodukter er på vei inn i butikkene.

Kan tørket eplegull erstatte deilig, salt og fett potetgull? Og er det egentlig et sunt alternativ til snacks? Vektklubbs matspener har testet og smakt.

Eplegull fra CarePacks finnes i to varianter i butikken, som naturell og en variant dekket med mørk sjokolade. Jeg måtte jo selvsagt sjekke ut hva dette var for noe.

Les eldre nyheter her!

03.06.21 - dagligvarehandelen.no: Bærekraft med Eplegull.

LES MER

20.05.21 - Horecanytt: CarePacks lanserer Eplegull

15.05.21 - Brand - Lyden av merkevare: CarePacks – Stig Ola Johansen: mangedoblet omsetningen under pandemien!

21.04.21 - Horecanytt: Sunne produkter for energipåfyll

24.04.21 - Kampanje.com: Både byrå og kunde måtte omstille seg i «møkkaår»: - Vi har kommet nærmere hverandre, enn så merkelig det høres ut.

06.05.21 - abcnyheter.no: En av fem om dagen kan være snacks.

18.02.21 - SHIFTER: Carepacks hentet to millioner kroner, og planlegger å hente et tosifret antall millioner til

21.10.20 - Korona-safe emballasje fra CarePacks