Nyeste i media

02.02.22 - Norsk hoppstjerne lander hos snacks-gründer: - En suveren ambassadør

"- Silje er en fascinerende utøver med et sunt fokus på kosthold. Hun jobber kontinuerlig med å optimalisere kosthold for maks utbytte på trening og i konkurranse, sier markedssjef i CarePacks, Brynjar Thoresen som er overbevist om at de kan lære masse av Opseth."

LES MER

Hvert år havner over 8 millioner tonn plastsøppel i verdenshavene. Plastflasker utgjør en betydelig del av dette, ofte på grunn av manglende retur- og panteordninger. Vi har slått oss sammen med Tetra Pak og Freshwater Norway, å lansere den mest bærekraftige 0,5l kartongen for drikkevann med og uten smak.

Vi har siden i sommer jobbet med et meget spennende samarbeid for å få sunn snacks tilgjengelig for folk som er på farten, sammen med Ivan Buncic og Selecta. Utrullingen av Eplegull i de første par hundre maskinene er i gang. Sverige og Danmark står også for tur i løpet av 2022.

«Nå satser seriegründeren knallhardt i Norge med sunt snacks, og Carepacks er tungt distribuert på Meny og Kiwi. – Om noen år er vi et nordisk selskap, men mest sannsynlig et europeisk selskap, sier Johansen.» Hør hele episoden av Gründerpraten på finansavisen, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.

– Jeg har aldri vært redd for å spise noe godt, men jeg bruker heller velge et alternativ som er litt bedre enn mye annet når søtsuget melder seg en onsdag, jeg har i det siste blitt helt besatt at Eplegull, og da denne med kanel. Den er god, smaker som noe søtt. Ellers er jeg skikkelig glad i oppskåret frukt. Mango og Ananas er min favoritter.

06.01.22 - CarePacks inngår avtale med Kolly

– Dette er en spennende samarbeidspartner og ny aktør i storhusholdningsmarkedet, sier CarePacks-gründer Stig Ola Johansen i en pressemelding.

CarePacks ambisjon er å være tilgjengelig for «folk flest», noe som gjør økt distribusjon og tilgjengelighet viktig for selskapet.

14.12.21 - Snacks-gründere vil inn på chipsmarkedet - bygger seg opp med Norgesgruppens nye mediebyrå

- Carepacks ble etablert på Vinterbro utenfor Oslo i 2016, med et mål om å gjøre det enklere for folk å velge både sunnere og smartere energipåfyll i en hektisk hverdag. Selskapet hentet nylig Brynjar Thoresen, med erfaring som prosjektleder innenfor event som ny markedssjef. Han får en sentral rolle i bedriftens ledergruppe.

– Sunnhetsbølgen kommer til å ta av, og vi mener vi har et vindu på to-tre år der det er mulig å ta en markant posisjon i markedet, sier gründer Stig Ola Johansen i Carepacks.

Etter et år med hjemmesitting og lite aktivitet er treningssentrene igjen stappfulle. Samtidig er en bølge av sunnere og grønne matprodukter er på vei inn i butikkene.

02.11.21 - Matspaneren tester Eplegull: Et sunnere snacksalternativ?

Kan tørket eplegull erstatte deilig, salt og fett potetgull? Og er det egentlig et sunt alternativ til snacks? Vektklubbs matspener har testet og smakt.

Eplegull fra CarePacks finnes i to varianter i butikken, som naturell og en variant dekket med mørk sjokolade. Jeg måtte jo selvsagt sjekke ut hva dette var for noe.

Les eldre nyheter her!

03.06.21 - dagligvarehandelen.no: Bærekraft med Eplegull.

20.05.21 - Horecanytt: CarePacks lanserer Eplegull

15.05.21 - Brand - Lyden av merkevare: CarePacks – Stig Ola Johansen: mangedoblet omsetningen under pandemien!

24.04.21 - Kampanje.com: Både byrå og kunde måtte omstille seg i «møkkaår»: - Vi har kommet nærmere hverandre, enn så merkelig det høres ut.

06.05.21 - abcnyheter.no: En av fem om dagen kan være snacks.

18.02.21 - SHIFTER: Carepacks hentet to millioner kroner, og planlegger å hente et tosifret antall millioner til