Om oss

CarePacks AS ble etablert på Vinterbro utenfor Oslo i 2016, med et mål om å gjøre det enklere for folk i en hektisk hverdag å velge både sunnere og smartere energipåfyll.

unnamed

May-Rita Med-gründer og COO

May-Rita, som er gründer av CarePacks, synes utvalget av sunnere snacksprodukter er mangelfullt i dagligvare butikkene. Det er generelt vanskelig å finne de sunne snackproduktene, uten at det går på bekostning av smak. Derfor startet hun CarePacks – sunn og smakfull snacks for en hverdag med mer overskudd.

Tonje Med-gründer & ernæringsekspert

Tonje er ernæringsspesialist og medgründer av CarePacks. Hun har jobbet som sykepleier siden 2007 og har blant annet lang erfaring innen rehabiliteringsfeltet. Tonje har en mastergrad i Samfunnsernæring og brenner for kosthold og helsefremming, både på jobb og privat. Gjennom CarePacks ønsker Tonje å bruke sin kompetanse til å gi deg et sunne alternativer i hverdagen.

Gründer teamet

CarePacks består av dedikerte medarbeidere som jobber for å gjøre det lettere for folk å ta sunne, bærekraftige valg i en hektisk hverdag. Teamet har bred erfaring fra ulike sektorer innen big data analytics,forbrukerinnsikt, merkevarebygging, markedsføring, trening & ernæring.

Stig Ola Johansen

Med-gründer & Daglig leder

stig@carepacks.no

May-Rita Kappfjell

Med-gründer & COO

kappfjell@carepacks.no

Vi bryr oss

CarePacks er bygget opp rundt FNs bærekraftsmål om god helse, anstendig arbeid og økonomisk vekst, og ansvarlig forbruk og produksjon. Vi er takknemlig for oppslutningen av alle som bidrar til vår felles misjon om å gjøre verden til et bedre sted å være. Alle våre produkter pakkes av de flinke menneskene hos arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge.

unnamed (1)
unnamed (2)
unnamed (3)

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert!

Vi bruker verktøyet for å gjennomføre effektive og lønnsomme miljøforbedringer innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, hvor aktuelle temaer som matsvinn og plast er inkludert.

unnamed (1)