Nyhet – Trygg servering med SnackShaker

Korona epidemien gjorde at vi ble nødt til å tenke nytt

De aller fleste bedrifter, store og små, har kjent på kroppen hvordan Korona epidemien har endret jobbhverdagen. I mange tilfeller har den ført til katastrofale konsekvenser, med nedleggelser og oppsigelser. CarePacks har også fått føle på utfordringene med et kundegrunnlag som ble borte over natta.

CarePacks har også fått kjent Koronas harde klør bite seg fast

I vår, kjente vi alle på at det gikk kaldt nedover ryggen da Norge ble stengt og arbeidsgivere måtte permittere i hopetall. Det samme måtte vi gjøre. Permitteringer og en usikker framtid ble altoppslukende. Nyhetssendinger og nettaviser ble saumfart til alle døgnets tider. Spørsmålene rundt om hvordan vi som bedrift skulle klare oss økonomisk ble sentral. Men med utfordringer kommer også nytenkning.

Innovasjon – Hvordan kan CarePacks bidra?

Våre snacks esker har blitt servert som åpne løsninger, noe som ble uaktuelt under Korona. Vi så oss nødt til å innovere våre snacks stasjoner slik at ansatte hos våre kunder kunne fortsette å få sunn og velsmakende energipåfyll. Løsningen ble SnackShaker!

Trygg, enkel, effektivt, sunt og godt.

SnackShaker, det ligger i navnet. Man åpner lokket, lokket blir til en sil og man rister/heller ut innholdet. Det fine med denne er at ingen trenger å bruke fingre eller annet utstyr for å få seg en snacks.

Easy to share – with care!

SnackShaker – Easy to share with care

 

5 siste innlegg

Eplegull_dessert

Eplegull dessert – Matglede

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost