Nyhet! DayPack by Ezinne

Hvorfor er det bare kalori- og sukkerbomber å finne i minibarene på hotell? Er det dette folk ønsker, og trenger? Produkter proppfulle av sukker og tomme kalorier! Vi i CarePacks har tatt grep, og lanserer DayPack by Ezinne.

DayPack by Ezinne

DayPack er en pakke med nøye utvalgte produkter, som er sunnere alternativer til snacks og mellommåltider, hva velger du?

CarePacks, med Ezinne i spissen, har valgt ut produkter du kan nyte som et mellommåltid eller energipåfyll i en hektisk hverdag. God energi som smaker digg

Dette er en pose med næringsrik og velsmakende snacks! Et smartere valg som man enkelt tar med seg i veska eller pc-baggen. Merker du det lave energinivået mellom møter, før/etter treningsøkter, på forelesning, spurting mellom jobb og henting i barnehagen, da er det kjekt å ha DayPack beleilig liggende på lur.

I DayPack by Ezinne finner du disse produktene:

  • Proteinbar med banan og sjokoladesmak
  • CarePacks egen nøtteblanding
  • Pastiller med sitron og bringebær smak
  • To sjokoladebiter med høyt innhold av kakao

 

Du kan få kjøpt DayPack by Ezinne i minibaren på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, som er på førsteplass på Tripadvisors liste over de beste hotellene i Norge.

Her er Ezinne på DayPack kickoff sammen med alle de flinke resepsjonistene på hotellet.

 

Introduksjonstilbud: I vår nettbutikk kan du nå kjøpe et pakketilbud av DayPacks, du får 5 stk DayPack by Ezinne for prisen av 4!

Bestill her

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!