En julegave med trippel omsorg – Perfekt julegave til ansatte og samarbeidspartnere

Gi de ansatte med en meningsfylt gave fra CarePacks – En julegave med trippel omsorg

Eller kanskje en god samarbeidspartner fortjener en oppmerksomhet?

Gaven passer perfekt som adventsgave – kanskje særlig i denne spesielle tiden hvor mange må jobbe hjemme.

Julekosen er fantastisk, men kan også være et tveegget sverd. Enkelte av oss sitter kanskje i sukkermarinert dorsk harmoni på tredje dagen og undres, «hei, hvordan kunne vi gjort jula litt lettere?»

En god løsning kan være å være å erstatte noe av snacksen som mumses mellom julelunsjene og julemiddagene med sunnere varianter.

CarePacks-julegaven Life, Energy & Care er en enkel måte å bidra til en lettere og mer energisk jul. Om du er sent ute med julegave til dine ansatte, er dette en fin mulighet til å kanskje få litt mer opplagte medarbeidere tilbake utpå nyåret.

 

Pakken byr blant annet på mørk sjokolade, sukrinbrente mandler, pepperkaker bakt av spelt med Røros-smør og nøttemiks med rosiner som passer perfekt i gløggen eller på grøten. Dette er smakfull snacks som byr på en varig blodsukker-opptur, egnet til å få familien ut i vintermørket for å bygge snømann i stedet for å synke ned i sofaen.

 

Samtidig hjelper du også oss i CarePacks med å hjelpe andre. Mens utfordringen her hjemme er å beherske seg i møte med overflod, står kampen andre steder i verden mot sulten.

Tre energimatpakker om dagen er nok til å redde et underernært barn.

I pakken er det et kort som viser UNICEF´s gode arbeid for underernærte barn. De deler ut matpakker som er spesialtilpasset. Peanøttmassen er proppfull av vitaminer og mineraler som gjør at barnet kommer seg raskt. Den kan spises rett ut av posen, noe som gjør den særlig aktuell ved katastrofer.

 

 

Derfor donerer vi 34 kroner til UNICEF for hver gavepakke som selges, og legger ved et kort i pakken. Pengene tilsvarer tre dagsrasjoner med energimatpakker, spesielt designet for å redde underernærte barn å komme seg raskt til hektene.

 

CarePacks og samarbeidspartnere har allerede bidratt med 95.000 energimatpakker til sutrammede barn.  

 

– Dette konseptet føler vi er helt i vår ånd, sier HR-manager Karen Michelet i TOMRA.
Hun trekker spesielt frem måten CarePacks bruker resirkulert materiale i innpakkingen, og at alt pakkes av arbeid-og inkluderingsbedrifter i Norge.
– Det er hyggelig for våre ansatte med en liten oppmerksomhet til jul, men våre medarbeidere setter også stor pris på at det ligger en dypere mening bak.

 

 

Life, Energy & Care 

En julegave med trippel omsorg

Kr 34,-per eske går til UNICEF.

Julegavene sendes fra 15.november til 15.desember. Forhåndsbestilling til adresser i hele landet. Send en forespørsel til bjorn@carepacks.no

 

Julegaven kan også bestilles her:

Bestill hos Asko

Bestill hos Servicegrossistene

 

(Alle bilder er eksempelbilder. Vi tar forbehold om endring av innhold i pakkene)

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!