– Jeg er skapt for å være ute

Marthe Kristoffersen får energi av å være på tur. Men også ved å ha sunnere snack-alternativer tilgjengelig. Prøv  FitPack fra CarePacks, så redder du dagen fra å gå tom for energi.

Marthe Kristoffersen vant 71 grader nord etter å ha fylt sekken sin med de andres baggasje, men det er hverken lengden på turen eller tyngden på sekken som egentlig krever ekstra energi for Marthe.

 

Konkurransen der norske kjendiser kappes om hvem som kommer seg til Nordkapp fra Lindesnes var en perfekt utfordring for den tidligere landslagsløperen som la opp skikarrieren i fjor. Selv om hun er glad for å være på tur, var hun allikevel litt glad for at Norge ikke er enda mer langstrakt da hun kom til finalen.

Bar tyngre enn gutta

Mannskapet på turen kom til meg og sa: “Herregud! Sekken din er tyngre enn Håvard Tvedtens”, (red. anm:  finaledeltaker) og det var fordi jeg hadde båret en del av de andres utstyr i min sekk, sier Marthe Kristoffersen

 

Det var en tøff episode, for jeg ga jernet hele veien for å være med til slutt. Jeg husker liksom ikke så mye av det, fortalte hun til Dagbladet etter seieren. Den første av en kvinnelig deltaker i serien med kjente norske ansikter.

 

Til VG fortalte hun at det var veldig deilig å legge seg på sofaen og spise Taco da hun kom hjem. Noen venner hadde laget alt klart. Men hun kjente raskt på en kjærlighetssorg over at turen var over.

-Jeg tror jeg er skapt for å være ute, forteller Marthe Kristoffersen.

 

Og det kan instagramkontoen til den spreke 28-åringen fra Meråker bekrefte. Skal vi tolke de nærmere 900 instagrampostene, er det ikke mye tid som brukes innendørs. Kun en håndfull poster viser noe annet enn turbilder oppover fjell, nedover fjell eller bortover fjell. Bortsett fra når kameraet får spise maten først da, men det kommer vi tilbake til. Neste år skal hun reise et helt år med kjæresten.

En FitPack fra CarePacks inneholder sunnere snack-alternativer som gjør at du får nok energi til å komme deg gjennom hverdagen mellom måltidene.

Ville tapt NM i åpent kontorlandskap

De fleste blir flinke til det de gjør mye av og vi bruker mye tid på inneaktiviteter, både i jobb og på fritiden. Marthe Kristoffersen er ikke bare oppvokst ute, men har også tilbragt store deler av sitt voksne liv utendørs som profesjonell idrettsutøver. Uansett hvor god form hun er i, er ikke utfordringen å komme seg fra Lindesnes til Nordkapp. Det er innendørs hun trenger ekstra energi.

 

Jeg har ikke bare trent, men trent utendørs hele livet. Da er det å sitte på kontor og holde fokus hele dagen, det som tar mest energi.  

 

-Og da må jeg fylle på med riktig energi for å komme meg gjennom, mellom måltidene, sier Marthe Kristoffersen som nå jobber som trener på NTG Lillehammer.

 

Trenger du også mer energi før middag? Ikke reis gjennom åpent kontorlandskap uten et sunnere alternativ til snack! Selv de som er spreke trenger ekstra energi i løpet av en dag. Har du nok energi til å komme deg helt hjem til middag? CarePacks har sunnere mellommåltidsalternativer som du kan bruke til å redde dagen og få mer energi enn du ville fått med vanlig godteri. 

[button link=»https://andreg30.sg-host.com/produkt/fitpack-pakken-aktive-bevisste/»]Prøv sunnere snack du også[/button]

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!