Green Friday – redesign, ombruk og forbruksreduksjon – hva skjedde?

Green Friday shopping-bonanza
CarePacks velger å støtte  en grønn motvekt til denne fredagen som er preget av shopping-bonanza. Handelstanden har kuppet den originale ideen og ideologien som Grønn Fredag opprinnelig var ment å være – nemlig en dag hvor man bytter, re-designer og resirkulerer klær og møbler. Men dessverre har denne fine dagen endt opp med å bli atter et tilbudsrace som bidrar til overforbruk og at folk handler i hytt og pine i redsel for å gå glipp av gode tilbud.

Vi i CarePacks har ikke lyst til å bidra til dette hysteriet, men heller fremheve bærekraft og støtte tiltak som bidrar til en grønnere verden.
Alle nye kunder som bestiller CarePacks i dag er med på og støtte Regnskogsfondet med kroner 50,- Her kan du bestille CarePacks.

Om du har lyst til å støtte Regnskogsfondet uten å bestille CarePacks kan du gjøre det her. Bli regnskogvokter du også!

 

Redesign – gjenbruk
Her er noen enkle tips på hvordan du kan gjenbruke ting som man normalt kaster i søppla.
Lag en fin vegg av gamle planker og europaller. Pynt med blomster i brukte hermetikkbokser. Du får en lun, unik og koselig levegg i hagen eller på balkongen.
Ta deg en tur i skogkanten og plukk ville fine vekster og spre deilige dufter og farger i hjemmet.
Bytting
Avtal med vennegjengen og bytt klær, ting og tang. Det som du ser på som oppbrukt og unødvendig kan andre se på som en ny skatt. Byttekvelder med venner kan både bli veldig gøy og sosialt.
Om dette er noe for deg anbefaler vi Jenny Skavland`s SHOPPESTOPP! Der får man tips og kan bli med på arrangerte byttekvelder og bli inspirere og motivert. Til syvende og sist handler det om fornuftig forbruk og stoppe et unødvendig overforbruk.
Go green – show more CARE!
Hilsen CarePacks teamet
May-Rita, Tonje & Ezinne

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!