Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Vil du vite hva som skjer når sprøtt og søtt møter kremet og salt? Magi!

Sjekk ut vår nydelige oppskrift som vil gjøre Eplegull til en smaksfest av episke proporsjoner. Tenk deg sprø, søte Eplegull som dyppes i en himmelsk blanding av peanøttsmør og yoghurt. Det er som en dans på smaksløkenes fest, og du er invitert!

Det er alltid begeistrende med oppskrifter som både smaker fantastisk OG er sunn. Eplegull med peanøttsmør og yoghurt er nettopp det det perfekte eksempelet på at sunn mat kan være super-deilig også!

Så bli med oss på en reise gjennom smaker og teksturer som vil sette en ny standard for hva snacks kan være.

 

Sprøtt eplegull dyppet i en kremet blanding av yoghurt og peanøttsmør!

Ingredienser:

  • 1 pose Eplegull (naturell eller med kanel)
  • 2 – 4 dl naturell yoghurt
  • 2-4 ss peanøttsmør

Fremgangsmåte:

  1. Åpne posen med Eplegull og legg dem forsiktig på en tallerken eller et fat. Sett til side.
  2. I en separat bolle, rør sammen yoghurt og peanøttsmør til det er godt blandet og jevnt.
  3. Smak på dippblandingen og juster mengden peanøttsmør etter din personlige smak. Hvis du ønsker en mer intens peanøttsmak, kan du legge til mer peanøttsmør, men hvis du ønsker en mildere smak, kan du bruke mindre peanøttsmør.
  4. Når du har oppnådd ønsket konsistens og smak på dippblandingen, er du klar til å dyppe Eplegull i den deilige dippen.
  5. Ta tak i en Eplegull og dypp den forsiktig i yoghurt-peanøttdippen. La den være i dippblandingen i noen sekunder slik at smakene kan blande seg godt sammen.
  6. Ta en bit av Eplegullet, og nyt den sprø konsistensen i kombinasjon med den silkemyke yoghurtdippen og den rike smaken av peanøttsmør. Gjenta til alle Eplegull er dyppet og fortært.

 

La oss innrømme det: ingen kan motstå en god dip. Og kombinert med våre favoritte Eplegull, får du en snacksopplevelse som er uten sidestykke!

Vi håper du har hatt det gøy å lage vår oppskrift. Vi kan ikke tenke oss en bedre måte å kombinere søtt og salt på, og vi er sikre på at dette vil være en favoritt i din snacksrutine. Så hvorfor ikke dele denne oppskriften med dine venner og familie og spre litt glede? Livet handler tross alt om å dele de små øyeblikkene med de du er glad i, og vår Eplegull med dip er en perfekt anledning til å gjøre nettopp det.

Om du ble inspirert til å eksperimentere, del gjerne resultater med oss!

5 siste innlegg

Eplegull_dessert

Eplegull dessert – Matglede

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!