CarePacks.co – Nå er vi endelig her!

Endelig kan vi rope høyt ut – Carepacks er endelig her!

Vi har jobbet beinhardt for å nå denne milepælen, og nå er vi både opprømte og krye over lanseringen av vår nye nettside www.carepacks.co. Vi har jobbet hardt for å få alt på plass og er himla stolte over resultatet.

 

Vi er to jenter som har sett et skrikende behov for å lette tilgangen på sunnere snacks. Dagligvare kjedene er alt for dårlige til å tilby sunnere alternativer! Dette har vi gjort noe med og skapt en enkel måte for folk flest å kunne ta et sunnere standpunkt for seg selv.

 

 

 

 

 

 

May-Rita & Tonje

May-Rita, gründer av CarePacks, syntes utvalget av sunnere snacks produkter var mangelfullt i dagligvare butikkene. Gode og sunnere snack produkter til sin egen familie, som ikke går på bekostning av smak, var vanskelig å oppdrive. Dette var starten på ideen om å lette tilgangen for folk flest til å kunne nyte sunnere alternativer. Ut ifra dette så hun behovet for å skape en pakke som gjør det enklere for folk å ta et «standpunkt» uten å være nødt til å navigere blant alle produkter som «hevder» å være sunnere enn alle andre.

Tonje er ernæringsekspert og gründer av CarePacks. Hun har jobbet som sykepleier siden 2007, har god erfaring innen rehabilitering av pasienter med ervervet hjerneskade og har mastergrad i Samfunnsernæring fra 2012. Hun brenner for kosthold og helsefremming, både gjennom utdanningen, men også gjennom møtet med mange mennesker som sykepleier og privat. Tonje ønsker å veilede mennesker ved å gi enkle råd som er lette å følge, gjennom jungelen av varer og gjøre de riktige varene lett tilgjengelig.

 

Vi vil takke alle som har bidratt til at dette har blitt en realitet:

Jentene på Grandplan for design og grafikk. Corinne Alice Skau for makeup og styling. Jarle Nyttingnes hos Fotograf Jarle Nyttingnes for foto. Vegard Krogh-Reinsnes for webdesign og teknisk support.

 

Bli med oss videre for en sunnere hverdag! Vi gjør det lettere for deg å velge et sunnere snack alternativ.

Følg oss også på Instagram og Facebook for oppdateringer.

Hilsen

May-Rita & Tonje
CarePacks Teamet

#sunnere #snacks #CarePacks

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

Eplegull_dessert

Eplegull dessert – Matglede

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost