Carepacks Army

Lyst å bli ambassadør og/eller produkt tester for nye sunne og mer bærekraftige produkter?

#CarePacks skal alltid være best på å forstå kunden, målgruppene og trender. Vi skal sørge for den mest effektive måten å introdusere nye, sunne og bærekraftige produkter på.

 

Dette trenger vi din hjelp til! Søk her i dag og meld ifra hva du er mest interessert i:

_82A8106aw

«jeg syns det er utrolig spennende og givende å jobbe sammen med carepacks, de er ekte i alt de gjør og på veien er det veldig gode holdninger og verdier som avgjør neste steg. De ser fremtidene og har fokus på det som er bra for deg og gjøre det lettere for deg å ta gode valg. Jeg blir utfordret og lærer mye, samtidig er det veldig gøy å få lov til å utvikle, bruke stemmen min og å  fronte noe som er så positivt for deg, de som jobber med carepacks og samfunnet vi lever i i dag!» 

Marthe Kristoffersen

Vi bryr oss

CarePacks er bygget opp rundt FNs bærekraftsmål om god helse, anstendig arbeid og økonomisk vekst, og ansvarlig forbruk og produksjon. Vi er takknemlig for oppslutningen av alle som bidrar til vår felles misjon om å gjøre verden til et bedre sted å være. Alle våre produkter pakkes av de flinke menneskene hos arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge.

unnamed (1)
unnamed (2)
unnamed (3)

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert!

Vi bruker verktøyet for å gjennomføre effektive og lønnsomme miljøforbedringer innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, hvor aktuelle temaer som matsvinn og plast er inkludert.

unnamed (1)