Bytt til et sunnere godteri i 2018

Hva om du kunne byttet ut usunt godteri med noe som er like godt? Ville du gjort det?

Etter jul er mange på vei til treningsenteret for å starte et nytt og bedre liv, men innsatsen varer kanskje ikke helt til påske. Å endre vaner er ikke lett. Hva om du startet med noe så enkelt som å bytte ut godteriet som frister i kassakøen med et sunnere alternativ? Et sunnere liv handler like mye om kosthold som fysisk aktivitet.  

Gode vaner i små steg

Gode vaner er det som skaper endring over tid. Mye mer enn et kortvarig skippertak. Og kanskje det ikke krever så mye motivasjon som du tror når du tar små steg? Over tid vil den nye sunnere vanen ha skapt endring uten å være demotiverende, eller kreve mer innsats enn det du klarer. Det er en innsats som varer.

Like godt, bare sunnere!

En ny vane, kunne være å alltid ha et sunt snacksalternativ hjemme. Da behøver du aldri la deg friste av det som er i godterihylla på butikken. CarePacks’ produkter sendes hjem til deg og er et sunt økologisk snacks du kan bruke som motivasjon på tur. Eller et mellommåltid som gir deg energi til det du skal gjøre før neste måltid. Som abonnement kan pakken komme en gang i måneden og inneholde nye sunne overraskelser hver gang.

Sunnere betyr mer energi for deg

Å spise sunnere er ikke noe du behøver å gjøre bare fordi du vet du burde, men det gir deg faktisk mer energi. Ikke bare inneholder produktene mindre sukker, salt, tilsetningstoffer og kalorier enn det vanlige godteriet. Det inneholder samtidig mer av de næringstoffene som bør være del av et fullverdig kosthold. Og får du i deg disse, får du mer energi i hverdagen. Bær dekket av råsjokolade, nøtter, fruktbarer og glutenfrie alternativer er bare noe av det som kan motivere. Carepacks hjelder deg å tilpasse ditt kosthold til den livstilen du ønsker. Og alt sammen uten at det føles som en straff å slutte med godteri.

Dette er vår CarePacks Premium-pakke. Les mer om og bestill den her

5 grunner til å bytte ut vanlig godteri med CarePacks

  1. De inneholder mindre sukker og senker risikoen for å gå opp i vekt.
  2. Du får i deg flere næringstoffer som kroppen faktisk har behov for.
  3. De er fullverdige mellommåltider og stabiliserer blodsukkeret som igjen gir deg mer energi.
  4. Reduksjon i blodsukkerforskjeller er viktig for god helse.
  5. Du kan ha bedre samvittighet fordi du vet du velger noe som ikke er usunt.

Prøv mestringsfølelse med sunn snack

Å etablere en ny vane handler om mestring. Du fikk til noe, føler deg flink og får lyst til å fortsette. Kanskje til og med øke innsatsen enda mer! Da har du en endring som varer lengre enn det vanlige nyttårsforsettet. Kutt ut vanlig godteri sammen med oss! Alle store reiser begynner med små skritt.

 

Uten bindingstid og inkludert frakt til hele landet.

Tenk på hva du spiser før du tenker på å trene! Velg CarePacks!

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

1PNG_LECJUL1

Årets julegave – med trippel omsorg

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!