CarePacks - gaver med trippel omtanke 

Life, Energy & Care er et gavekonsept som kombinerer sunnere snacks av kvalitetsprodukter, sosialt ansvar og veldedighet. For hver pakke som selges sender vi èn energimatpakke til UNICEF sitt arbeid med sultrammede barn.

Hvorfor CarePacks?

CarePacks er et verdidrevet selskap, bygget på tre av FN´s Bærekraftsmål; nr 3 Bedre helse for alle, i tillegg nr 8 (anstendig arbeid og økonomisk vekst) og nr 12 (ansvarlig forbruk og produksjon) - Vår misjon er å gjøre det enklere for folk å velge sunnere og smartere energipåfyll i en hektisk hverdag. 

Se eksempelvideo her!

Sosialt ansvar:

 - Som mange andre produkter fra Carepacks, pakkes også årets gaver hos våre glade venner og kollegaer i arbeids- og inkluderingsbedriften Jobbhuset. Dette er en bedrift som i hovedsak består av mennesker med behov for en varig tilrettelagt arbeidsplass.

Ved å kjøpe gavene fra Carepacks bidrar din bedrift til å støtte UNICEFs arbeid, samtidig som dere gir mennesker med behov for en tilrettelagt arbeidsplass, en meningsfull jobb.

En gave som gleder den som gir, den som får og de som trenger det mest.

Send en hilsen til de ansatte:

Send en personlig hilsen til dine ansatte med et eget innstikk.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille?

Kontakt Jørgen direkte:

jorgen@carepacks.no

Eller ta kontakt via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig.

Så enkelt, så digg! Levert rett i postkassen!

"Vi er veldig fornøyd med leveransen, og vi har fått positive tilbakemeldinger fra overraskende mange ansatte. Så dette traff! Kommer til å anbefale dere ved en senere anledning!"

OSLO Kommune Kultur og Idrettsbygg