Årets julegave – med trippel omsorg

Gi bort julens varme med trippel omtanke

Skap magiske øyeblikk denne julen med CarePacks’ trippel-omsorgsgave, en gave som oser av hjertevarme, glede og det lille ekstra vi alle lengter etter i høytiden.

Julens magi kommer til uttrykk på mange måter, men i år kan du gi dine ansatte en gave som inneholder mer enn bare pene innpakninger og velsmakende godbiter. «Life, Energy & Care» er ikke bare en gave, men en bro mellom hjerter, en glede som smitter over og en måte å vise at du virkelig bryr deg.

 

Life, Energy & Care er en snackpakke som stråler av julens essens og vil overraske og glede dine ansatte. Her vil du finne et vell av kvalitetsprodukter, som The Belgian mørk sjokolade, sprø mandler drapert i sukrin, og Eplegull med kanel, blant rå nøttemix med rosiner. En symfoni av smaker som danser på tungen og spreder juleglede!

 

Her kan du kjøpe Life, Energy & Care, en meningsfull julegave for de du er glad i.

 

Men vent, det er mer! Hver Life, Energy & Care pakke hjelper oss også med å spre omsorg ut over kontorets vegger og inn i verden. Inne i hver deilige pakke ligger en hjertelig gave – en Plumpy’Nut nødmatpakke fra UNICEF. Med hver bit, er du en del av et globalt kjærlighetsmål, og bidrar til å redde et barns liv.  Det er som om hver pakke inneholder en hemmelig ingrediens – ren, uforbeholden omsorg.

 

 

Hvert år har CarePacks og våre partnere bidratt med tusenvis av energimatpakker til underernærte barn, og i år kan du være en del av denne viktige innsatsen. Dine ansatte vil ikke bare motta en gave, men de vil også bli en del av noe større, et initiativ som sprer håp og liv.

 

 

Tre energimatpakker om dagen er nok til å redde et underernært barn.

Hver pakke inneholder et kort som forteller om UNICEF’s viktige arbeid, og gir en påminnelse om den verdifulle bidraget gaven gir. De deler ut matpakker som er spesialtilpasset. er et banebrytende redskap i kampen mot barns underernæring, og redder millioner av liv hver dag. Ofte er det de små tingene som skaper de største endringene. La oss introdusere deg for en liten, men mektig helt i UNICEFs arsenal mot underernæring – en liten pose fylt med terapeutisk peanøttpasta. Denne pakken på 92 gram, kjent som Plumpy’Nut, har allerede gjort en enorm forskjell. Det er ikke bare en matpakke, men et livreddende instrument, som gir håp og sunnhet til millioner av barn.

Barn som er dypt rammet av underernæring, mottar doser av Plumpy’Nut for å gjenopprette vitaliteten. Bare tre pakker daglig over en periode på seks til åtte uker kan være det som skal til for å redde et barns liv. I regioner herjet av hungersnød, tørke, eller krig, står Plumpy’Nut som et ærefullt fyr i stormen, en ekte frelser for barna.

 

 

 

Dine ansatte vil kjenne at denne julegaven ikke bare er et uttrykk for din takknemlighet for deres arbeid, men også din omsorg for verden rundt oss.

Så i år, la oss gi en gave som virkelig teller. La oss spre litt ekstra kjærlighet, varme og omsorg med Life, Energy & Care fra CarePacks.  Til venner og familie, men ikke minst de som trenger det aller mest! Kontrastene er enorme mellom vårt lille land og de som har det aller verst i katastrofeområder, derfor ønsker CarePacks å bidra der man kan.

Kjøp dine gaver i dag, og la oss sammen skape en lettere, mer energisk, og mer meningsfylt jul for alle.

 

Her kan du kjøpe Life, Energy & Care

Julegaver til de ansatte eller bedriftskontakter. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kr 269,- inklusiv frakt (per stk) til adresser i hele landet.

Julegavene sendes fra 15.november til 15.desember. Forhåndsbestilling til adresser i hele landet.

 

(Alle bilder er eksempelbilder. Vi tar forbehold om endring av innhold i pakkene)

Legg igjen en kommentar

5 siste innlegg

DSC_9523

Chips – yay or nay

carepacks_aug21_0201

Gjør snacking til en fest med Eplegull og yoghurtdip med peanøttsmør!

Carepacks_desktop_05

Eplegull – den sunne og sprø hemmeligheten til en perfekt frokost

Se dine kolleger – viktigere enn noen gang!

IMG_1412_grande

Ingefær – Østens gave til immunforsvaret